Čas

Čas

Anotace: Taková jedna o tom, co každý zažil.

…Čas pouhý čas,
tichý je svědek,
když srdce hlas,
odívá ve smutek,
samotu co v nás,
pro pár slziček,
co hladí na řasách,
pár paprsků vzpomínek…

… Čas pouhý okamžik,
kdy slzou zašeptáš,
jen smutným srdcem dík,
slovo s ozvěnou ponecháš,
vejít v kamenný chodník,
v prázdnotě tichá slýcháš,
chladný kámen je pomník,
vzpomínek pár uchováš…

… Čas pouhé znamení,
co stále v sobě máš,
samoty věrné mrazení,
pro osud co znáš,
pro jediné pohlazení,
vzpomínky zanecháš,
život se láskou mění,
hlas srdce slýcháš…
Autor greatpedro, 17.04.2020
Přečteno 187x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí