Žij dál

Žij dál

Anotace: Tento text mě napadl, když mě v životě potkalo něco moc smutného. Báseň říká, že hezká budoucnost přijde.

Chceš-li radostně žít,
musíš se o to snažit.
Dopředu hledět a jít,
věřit a hlavně zažít.

Nevěř, co ti kdo říká,
hlavní je to, co chceš sám.
Možná ti srdce naříká,
je to minulost, je to klam.

Bolestí v srdci máš,
že to snad nespočítáš,
Knihu, co u postele máš,
tu pořád nedočítáš.

Hlavu nahoru dej,
ukaž úsměv tvůj.
Já tu pro tebe jsem,
na to vždy pamatuj!

Vím, že všechno černé,
ti teď připadá.
Věř, nic není tak zlé,
jak to vypadá.

Budu při tobě stát,
milovat tě a chránit.
Každý tvůj výraz chci znát,
navždy tě budu bránit.

Nevěř, co ti kdo říká,
hlavní je to, co chceš sám.
Možná ti srdce naříká,
je to minulost, je to klam.
Autor Baruvej, 03.05.2020
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Hledající, šerý, Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každé zklamání by si přálo doopravdy potkat tyto slova naděje.

03.05.2020 20:11:46 | Isla

Díky za milý komentář.

08.05.2020 19:42:45 | Baruvej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí