NIC

NIC

Anotace: víc

Co je skutečné
a co je klam?

Co vážně nemám,
a co mám?

Mé ruce prázdné jsou
a děravé se zdají.

V náruč zvou,
co zpět již nevydají.

Něco berou
málo dávaj.

Neustále se perou,
v bitkách se hádaj...

Je to vážně skutečné,
to velké černé NIC.

Když i to ti uteče,
ničeho nezbyde ti víc.
Autor Christien, 06.03.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí