Životní překážka

Životní překážka

Anotace: Je to pro kámošku,která to ted nemá lehký.

Život si s námi pohráva,
někdy se vede jindy prohrává.
Slzy štěstí jsou pocitem vítězství,
slzy smutkü nic dobrého nevěstí.
Musíš se vzchopit a to brzy,
taky je mi tě líto a moc mě to mrzí.
Je to smutný když dva tvoji milovaní lidé,
budou každy někde jinde.
Je to strašný když se smutkem souží,
člověk který si to nezaslouží.
Nezapomen však že tě mají oba rádi
a že máš své kamarády.
Musíš prostě silná být,
postavit se na nohy a dál žít.
Přeji ti at více štěstí máš,
at těžkou životní překážku překonáš.
Autor Hejňa, 07.03.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí