Viděla jsem tě

Viděla jsem tě

Anotace: ...

Viděla jsem tě
Seděl si a kouřil cigáro
Pohledem propaloval si mě do duše
Jo...já vím, vzpomínám si na všechno

Vzpomínám si na ty prokecané večery
A prázdné flašky od rumu
Krabičky plné cigaret a srdce bez šrámu

A teď sedím vedle tebe
Každý si pijeme to své
A v duši nás pálí....
Vzpomínky na večery divoké
Autor Marlene0621, 19.05.2020
Přečteno 200x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, Tomcat, Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je třeba vzpomínky oživit ;)

20.05.2020 10:09:37 | Emily Říhová

Chce to čas...ten už to někam posune. ;-) "ST"

19.05.2020 23:06:57 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí