.

.

Ten člověk v zrcadle, to nejsem já.

Vážně nevím, sotva si vzpomínám.

 

Nevím co se stalo, nebude to jako dřív.

Jestli se to pořád děje, je toho na mě víc?

 

Jako by všechno bylo proti mně.

Na ničem už nezáleží, vím, je to zlé.

 

Ale proč se snažit dál, když je to tak těžký.

Proč se snažit víc, stejně pořád zbytečný.

Autor NPPPP, 19.05.2020
Přečteno 178x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snažit se, nikdy není zbytečný;-)

20.05.2020 00:17:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí