Kniha

Kniha

Anotace: .

Listuji v knize, kterou i blázen otevřít se bojí,
Listuji v knize, jenž byla psána krví.
Listuji a čtu si mezi řádky,
Bojím se však poohlédnout zpátky.
Pokaždé ty slova jinak jdou:
"Zdvihám ku zdraví číši bezednou,
Nechť tato krev jest i krví tvou
A brány pekel se již nikdy nedovřou!"

Listuji v knize, náhle vše mi smysl dává,
Listuji v knize, to je, co si život žádá?
Listuji a pochopím, proč já nejsem ta pravá...
Autor Withered W., 07.03.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska z plamínků se skládá
velký plamen vytvoří,
když se k ohni nepřikládá,
oheň brzy dohoří...

26.07.2007 13:11:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí