Konec dobrých časů

Konec dobrých časů

Anotace: trošku vážnější a smutnější

 

Vyběhl jsem na kopec
a křičel do všech stran,
abych zůstal nakonec
na celém světě sám.

Možná, že jsem lakomec,
nebo jen hloupý kmán,
však spíše asi pitomec,
co plaší hejna vran.

Tahám provazem za zvonec,
trhán ze všech stran,
byť blíží se as můj konec,
na smrt přísahám!

Vyhnán vámi na kraj světa,
já vždy se bil za vaši čest,
nechť vichr mě tu teď rozmetá,
mé jméno ZDRAVÝ ROZUM jest...

 

Autor kekebreke, 27.06.2020
Přečteno 182x
Tipy 4
Poslední tipující: Roy, Emily Říhová, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není šťastná varianta barev, měl jsem pocit, že mi vypadnou voči :o) jinak báseň dobrá :o)

27.06.2020 11:02:39 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí