Tak odpusť mi

Tak odpusť mi

Anotace: Začínám mít pocit že mezi kategorií „Smutné" a „Ze Života" není rozdíl.

Všechno se to hroutí a já nevím jak to napravit.

Všechno strašně bolí, já fakt nevím jak to zastavit.

Není důvod být, neboli, už se ani nechci uzdravit.

K čemu všechny ty bláboly, nedokážou pomoct mi.

Jestli mě najdeš, zapomeň na doktory a odpusť mi.

 

Doufám v ten spánek, ze kterého mě neprobudíš.

Líbí se ti snad moje oči? Promiň, už je neuvidíš.

Strašně moc se omlouvám, tohle ale nepochopíš.

Nemusíš se ani snažit, bordel v hlavě neuklidíš.

Vážně se ti omlouvám, nejspíš se už nerozloučím.

 

Autor NPPPP, 29.06.2020
Přečteno 239x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Hledající, Emily Říhová, Donne, Tomcat, Marten, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechtít je obrovská síla...Skoro tak velká jako chtít.

29.06.2020 11:45:23 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí