Chronovo dilema

Chronovo dilema

Je další zkurvený ráno a ptáci řvou.
Bolavá hlava se pomalu budí.
Mrtvý tělo kráčí ve tmě a chladu
Naučený pohyb noha - za - nohou.

Holčina v provazech klečí
Nemůže se pořádně nadechnout
Někde v kuchyni konvice syčí
Ona vzrušením může vybuchnout

Při nádechu se provazy zařezávají do kůže
A jí se to líbí, blahem jako kočka vrní
Původně chtěla jen obejmout a růže
Nakonec ale svou touhu ukojí

Jemně ji dusí a u toho čte si noviny
- Rusko, Amerika, Covid a Číňani
Přijde mu, že je černou ovcí rodiny, stiskne pevněji
Dnešní ráno stojí za hovno, koukne na hodiny
Moderní doba už asi nepotřebuje hrdiny

Pustí její hrdlo.
Ona padá.
Složí noviny.
Ona nedychá.
Je mu špatně.
Pověsil prádlo?

Kdo ví.
Autor POETFROMMARS, 05.07.2020
Přečteno 162x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí