Padající stín

Padající stín

Padající stín odnáší zbytky léta

není, není kdo by viděl

snad je to sen

 

bdím v polospánku

svíravé ticho

halí se mnou když nevím

zda ještě vůbec žiji

 

nejsi

nikde, kde bych znal

a věděl kdo jsme

ale už ne, skončil den

nejsem

 

padá list s napsaným příběhem

který jsem nepodepsal

čeří vlnky a ty

odnáší mé city

 

ke studni zapomnění

se vydáme oba, každý z jiné strany

a nepotkáme se

 

stín padá

a já ho chytám

už protéká mi mezi prsty

Autor KŠmahela, 15.07.2020
Přečteno 173x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí