Na poli hoří

Na poli hoří

Anotace: O hořícím poli

Sbírka: Písničky z domova

Na poli hoří otep slámy
už chytl kousek ječmene
nebudou koláče od mámy
než zbavíme se plamene !

Běžte honem pro vodu
třeba k vám do mlýna
ať nemáte na poli škodu
však v náhodu teče líná

Jestli od toho pole
jednou celá ves chytne
utíkejte proto ke stodole
snad dost bezpečí poskytne
Autor Petr27, 03.08.2020
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí