Ztrácím tě

Ztrácím tě

Já stále miluji tě
Ale svět můj se najednou s tebou v prach obrací
Já zbožňuji tě
A cítím, že teskný můj život se vrací

A braním se tomu
Co mi síly stačí
A modlím se k Bohu
Ať mi tě neodvláčí

Já nevím kým bez tebe jsem
Já nevím jak bez tebe bych byl
Tys byla jako náhlý krásný sen
Přeji si aby vydržel o chvíli dýl

Avšak zdá se mi že sen již končí
Prosím přesvědč mě o opaku
A moje mysl tím pocitem jančí
Hledá způsob jak znovu tě dát do rozpaků

Já srdce své dal tobě
Já dal srdce do svých veršů
A teď nadávám sám sobě
Že nemám srdce rytířů

To pomohlo by v boji mém
Proti osudu
A nervy jako bílý krém
Přetékájí z trpělivosti sudu
Autor Odkrytá duše melancholika, 09.08.2020
Přečteno 228x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Jajja, jenommarie, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž ze snů stane se krásná realita...
moc bych Ti to přála...

11.08.2020 17:29:42 | Emily Říhová

Velmi se mi políbila .-)
..ST..

10.08.2020 22:16:29 | Jaruška

V lásce ty obavy mnohdy jsou,
však zda cítí k tobě lásku,
nebude chtít přestřihnout tu pásku.
Trpělivost a cit se oplatí mít.*ST

10.08.2020 17:23:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí