Prázdno

Prázdno

Prázdno, prázdno je v mém srdci.
A na mou mysl útočí myšlenky jak vlci.

Rvou mě zevnitř, zabíjejí
a já umírám v beznaději.

Prázdno, prázdno je v srdci mém
a já topím se v jezeře bezedném.

Ztratil jsem lásku, ztratil jsem naději
a co je radost v očích dávno nevím
jsem smutný, když se mí chechtají
a když řvou tak zuby cením.

Prázdná, prázdná je duše má
a mysl smutná když vzpomíná.

Vzpomíná na to, co bylo a nebude
vzpomíná na to, že můj život je přeludem.

Přeludem síly, přeludem jistoty,
přeludem radosti a morální hodnoty.

Prázdná, prázdná je duše má
a chuť být lepší umírá.

Možná že umírá a možná tam žádná nebyla,
vím jen, že svět mě vidí jako debila.

Prázdný, prázdný je život můj
Tak prosím chvíli stůj, chtěl bych se rozloučit!
Předtím než vyzkouším odloučit, sebe od života!!!
Autor Halved, 25.08.2020
Přečteno 201x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy to tak v našem životě bývá, kdy prožíváme těžké chvíle.
Ale ono se zase vyjasní - neboj. Je to Zákon Vesmíru. Jednou jsi nahoře a jednou dole....
Přeji hodně chuti do Života a vítej na Literu.
Krásné dny a ať se daří .-)

27.08.2020 22:10:22 | Jaruška

Tobě taky. (-:

29.08.2020 17:41:32 | Halved

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí