Na pokoji

Na pokoji

Anotace: Poslední sbohem

Ještě jedno slovo a pošlu tě k zemi,

ještě jednu větu a pošlu tě pod zem.

Fakt tě nehodlám trpět, těším se na pohřeb.

To si fakt užiju, pak budu šťastnej.

 

Takovýhle zmrdy, vykillit postech.

Už nehodlám trpět, dusit to v sobě.

Všechnu tu nenávist projímat do mě.

 

Nenávist ve mě roste, už to nejde zastavit.

Vážně už je pozdě, na to řešit podmínky.

 

Jediný co zbývá, to je ultimát,

Poslat tě do prdele, pak mít se rád.

 

Autor NPPPP, 16.09.2020
Přečteno 197x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí