Chladná rána

Chladná rána

Anotace: Když chybíš

Chladná rána

Chybíš mi příteli,
chybíš a moc se mi stýská,
jak chladná jsou rána
bez Tebe

Chtěla bych zahřát,
být Ti zas blízká,
jsme snad už jen
on-line přátelé?

Chybí mi stále víc
ty noční zpovědi,
které vedly jsme
někdy i trošku lechtivě.

Jsou chladná rána,
někdy tak ledová,
ta co mi šeptají,
že já už nechybím

Nechybím Tobě
Autor Jajja, 07.10.2020
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Rozmarýna, Donne, Guldrun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí