Spiritka

Spiritka

Anotace: Komunita W.o.t pláče

Spiritka je pryč.
Už nepřijde mezi nás.
Utichl z reproduktoru její hlas.
Už nevyjedem po jejím boku.
Nebude nás krýt,
pancíř jejích boků.
Kamarádka, bojovnice,
dohrála poslední bitvu,
už nikdy více.
Pár z nás spatřilo její tvář.
S úsměvem na rtech
vždy vzpomeneme snáz.
Ač odešla v srdcích zůstává dál.
Vzdej ji hold ty, cos s ní kdy hrál.
Autor Eru Alonnar, 25.10.2020
Přečteno 179x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čest

28.10.2020 17:27:27 | mkinka

Čest a slávu Spiritko
Za klan 666cs , Barbig

25.10.2020 22:15:09 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí