Strach

Strach

Anotace: nejsem si jistá tím pojmenováním....ale strach tam hraje velkou roli...

Jak srna zahnaná do kouta
Jak motýl lapený do sítě
Strach na to nekouká
Jen stále dusí Tě

pak na kraj propasti Tě zažene
Kde není již žádného úniku
Duši z tebe smrt vyžene
Blíží se čas tvého zániku

Už dýchat přestáváš
Pomalu začínáš zavírat oči
Jíž ani nevstáváš
Vzpomínky se Ti v mysli točí

Už se vše barví do černa
Tělo již uvadá
Odcházíš do temna
Duše Ďáblu propadá
Autor Adeleide Gregory, 10.03.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí