Jen nějaký den

Jen nějaký den

Všední den

 

Vánek který mě hladí

Na holé kůži

Vánek který mi chladí

Slzy na mé tváři

Které pomalu stékají

Bez zastavení

 

Hlava plná pocitů

Zmatek

Vztek

A zklamání

 

Ze sebe

 

Jsem tak špatnej?

Dělám snad tolik chyb?

 

 

A pak je tu noc

Scénář jíž podobnej tomu co bylo dřív

Emoční zmatek

Radost či smutek

Kéž bych to dokázal říct

 

Ale slovy popsat nelze

Jen naděje

Že to opět jenom přejde

Autor Bunney, 09.12.2020
Přečteno 170x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, ccigg, ARNOKULT, Psavec, jenommarie, Guldrun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přejde..každý den není smíchem posvěcený
..a naděje je to hlavní ;)
*ST Pěkná báseň

09.12.2020 23:22:55 | jenommarie

Veľmi sa mi páči, dokážem sa vžiť do nej dosť...

09.12.2020 23:20:12 | Guldrun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí