Nechci být nevěrná

Nechci být nevěrná

Anotace: ... jenom tak...

Jsem děvka,
Myšlenka na něj
Ve mně rozezní hřích.
Miluji Tě, jenže…
On mě rozechvívá.
Věříš mi, že jsem
Jen Tvá.
Ano, jsem, jenže…
Chci jej líbat.
Odpust, nechci
Ti ublížit.
Chci byt hodná,
Ale nejde to.
Fyzická touha
Je šílená.
Spalující chtíč.
Autor Grecninka, 11.03.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...píšeš "jenže....".....a máš pravdu....vždyť to je život....anebo "chemie" ???

11.03.2007 20:21:00 | Aniba

Taky jsem to poznala...povedená:o)

11.03.2007 17:17:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí