Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Made in ValMez..

Zbyla mni jen vzpomínka,
co mé srdce zamyká.
Vzpomínka na něj, na hejkala,
rychle mé oči rozplakala.

Při vzpomínce na hvězdičky
spadly na zem dvě slzičky.
Všechno mi ho připomíná,
krev na noze neusychá.

Jedno město s ním sdílím,
přesto do očí mu nepohledím.
Jeho pohledu se bojím,
bojím se i dne, kdy ho spatřím.

Krve na podlaze přibývá,
bolest v srdci ubývá.
Každou kapkou je mi lépe,
přesto doufám, že ho mé oko již nikdy nezahlédne.
Autor verushka, 11.03.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí