Černá budoucnost

Černá budoucnost

Anotace: Tmavě černá budoucnost mýma očima

Dívám se na svět skrze mříže
Kreslíc perem do nebe kříže
To temný hřbitov víry jest
Život se nechává smrtí vést
Vše končí – nezačíná nic
Stávám se plamenem dohořelých svíc

To vítr těžká břemena nosí
To smrt o odpuštění prosí
To ptáků zpěv obrovsky bolí
To prokleté město opět stojí
To říční voda chutná slaně
To začínají studit lidské dlaně

Opouštím nekonečné křižovatky
Cest vedoucích tam i zpátky
S otisky kruté minulosti
Se zbytky starých kostí
Tady se již nikdo nesměje
Vždyť právě zde umírají naděje
Autor kookky, 11.03.2007
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Koskenkorva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kreslíc perem do nebe kříže... zaujalo

17.08.2007 19:51:00 | její alter ego

ne, je to skvělé, moc se mi to líbilo!!!

11.03.2007 23:05:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí