Jak jinak

Jak jinak

V tmách

jsme jen dvě mihotajíci světla

které jako vlny

tříští se o sebe

A na truc osudu

splývají

spolu s davem 

pouličních dam

seřazených podél hlavní třídy

přímo v centru

našeho vymyšleného světa

 

Tohle nemůže vyjít!

Praštíš opilecky do stolu

 

Z převalených lahví 

vytékají poslední zbytky temna

padají

jak vodopády přes okraj 

našeho útesu 

a naráží do mé ruky 

odkud 

se větví do pramínků

 co utíkaj nejsnazší cestou 

ke konci stolu

Nejdřív tu udělaj louži

pak pomalu přepadnou

a polijí mi 

koleno

 

Máš pravdu

 

Tohle nemůže vyjít

 

Autor chci_uverit, 30.01.2021
Přečteno 132x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí