Kardiostimulátor

Kardiostimulátor

Anotace: ....

Věř mi, děvče, mě ubývá sil,
může za to snad ten drát,
že v čase mnoha chvil
já nemám odkud sílu brát.

Tak často chodím v království víl
ležet, spočinout i spát,
abych z jejich čar tam musil
k životu chuť zas nasbírat.

I když bych spoustu whisky pil,
že lék bych musel si dát,
náhled na život bych nezměnil.
Vskutku - není znovu o co stát.

Prý život občas krásný byl,
jak tvrdí ten literární brak.
Vždyť kdo záměrů svých docílil,
vždy jen díky moudré Štěstěny rad.

Snad je to věk i života styl,
osud, náhoda i karma, pak,
ač všechno jsem už zkusil,
prát se mi s ním nechce. Tak!
Autor klamec, 03.02.2021
Přečteno 148x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Discipulos, OpilyJohn, Isla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně silné *

04.02.2021 11:28:38 | jenommarie

pěkně!

03.02.2021 18:34:23 | OpilyJohn

Dobíjí baterky, jednou najde každý ten správný ...:)

03.02.2021 17:18:32 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí