Mé srdce pohřběte v řádek

Mé srdce pohřběte v řádek

Až budu umírat

a má duše bude opouštět tělo,

vyrvěte mi srdce

a pohřběte jej v řádek.

V řádek neviditelné knihy,

vprostřed otřepaných frází.

A odneste ji

na větrný pahorek

a stránky rozesejte po

údolí,

aby mrtví nalezli klid.

 

A všechna ta nevyřčená slova

začnou dávat smysl.

 

 

 

 

 

 

 

Autor Ovdovělý pták, 05.02.2021
Přečteno 237x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Dreamy, vojtěška, jenommarie, Bartika, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hluboká myšlenka je ve Tvé básni, která se mi líbí.
..ST..

08.03.2021 23:06:54 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí