Sebepožkozování....proč?

Sebepožkozování....proč?

Anotace: Lidi neřežte se, vaši přátelé to potom těžce nesou, tak jako já...

Proč vyrobili žiletku?
Život díky ní se někomu hroutí.
Tak bylo to kvůli majetku?
Černota všechno pohltí.
Pomoc na kterou nedosáhnu,
ikdyž ten člověk stojí vedle.
Já ruku po něm nevztáhnu,
tak jednoduše to nejde.
Sama a zlá.
Svět za to nemůže.
Tak cítím se já.
A přitom tak málo mi pomůže...
...ale i o to si jí nesmím říct!
Autor l.rosnicka, 12.03.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... mám taky podobnou zkušenost :-(

15.03.2007 13:59:00 | Drayza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí