Než vypravím se jednou

Než vypravím se jednou

Oheň Oheň očí tvých
Duše Duše krvácí
Oči ledové jak sníh
Duše přesto neztrácí
Krev rudou co vsákne se
Do země jen Do země
Co vše Země unese
Odešla jsi beze mě

Odešla jsi navždy pryč
Za umělý Kopec spad
Nachového slunce míč
Nebe zrudlo Když jdu spát
Když jdu spát a propadnu
Než vypravím se jednou
Zlému děsivému Snu
Na Cestu nedohlednou

Autor kvaj, 25.03.2021
Přečteno 155x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Barbuch S. D., Iva Husárková, Frr, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí