Migrény

Migrény

A ty migrény, co mi každé ráno drtí hlavu,
Promiň lás, dnes nepřijdu, asi nevstanu...

Prosím neroztahuj rolety, neříkej že je to tu jak v cele.
Nepotřebuju nový žárovky, já radši budu ve tmě.

Co to mám furt v oku, co v mý hlavě pořád pulzuje?
Bylo to tam vždycky, a teď se to jenom zhoršuje?

Nemáš okno na východ, tak nevíš co je prokletí.
Večer jít do postele a vědět v čem se probudíš...
Nenávidím bílý stěny, co to světlo odráží.
Pokaždé když vyjde slunce, se mi všechno rozzáří,
no nemyslím tím myšlenky, to světlo mě udusí.

Hlava těsně před explozí, na očích hroznej tlak,
Trošku se porozhlídni, neexistuje mrak.

Nenávidím jaro, léto, polojasno, jasno.
Všechno se to zhrošuje, chtěl bych slunce zhasnout.

Tak řekněte mi prosím, jak mám tohle zastavit,
prostě je to náročný, bojím se jít spát, nechci se už probudit.
Autor NPPPP, 01.04.2021
Přečteno 205x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. Přesný pocit migrény. Je to šílené. Velmi chápu. Já to mám od krční páteře.

09.05.2021 15:06:03 | mkinka

Doporučuju palcema mačkat podpaždí, znám lidi kterým to úplně pomohlo

01.04.2021 23:47:18 | Panda v houbičkách

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí