Báseň #2

Báseň #2

Nikdy jsem nevěřil
a věřit nebudu.
Ve prospěch osoby,
jakou já jsem.

Měl bych snad litovat,
že zemřu mladý?
nebo se radovat,
že umřu starý?

Odpověď neznám,
nikdo nic neví.
Nikdo mi neřekne,
jaké je zemřít.

Tak hledám odpověď
v náhrobek vepsanou.
Zde! vidím tu předpověď
životem (svým) napsanou.
Autor Jardaacs, 03.04.2021
Přečteno 162x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Medved23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí