Báseň #3

Báseň #3

Daleko od domova
Daleko od starostí.
Daleko od nástrah
a všech těch strastí.

Přicházím na místo,
kde nikdo není.
Avšak je vedle mne,
ale doufám, že není.

Kdyby byl vedle mne,
počkám až zmizí.
Zazněl tu hlas
poněkud cizí.

Hlas mého svědomí
Ne už tak ryzí.
Na flašce viněta
s průvodcem krizí.
Autor Jardaacs, 04.04.2021
Přečteno 174x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí