Sebrala jsi mi sny........proč?

Sebrala jsi mi sny........proč?

Anotace: Kouzla jsou jen v pohátkách které v reálném životě nic neznamenají a svoje světlo musíš najít sám......a když tě u toho provází láska je to ještě težší.......snad ho jednou také najdu......

Projdi tmou a uvidíš,
že světlo je už na blízku
Neříkej že nevěříš,
kouzlu tří oříšků
Varuj se ran co se dlouho hojí,
miluj lidi co za to stojí
Procházíš tmou,
a světlo nikde
Staň se mou,
a kouzlo nepomine
Však zradíš-li city mé,
osud ti nikdy nepromine
Srdce tvé bylo mé,
teď,už osud rozhoduje
Co dál se má stát stane se,
kouzlo oříšku rozplyne se
Zbude jen skořápka to,jak,jen tělo mé,
srdce rozbité prochází chodbou samotné
Sebrala jsi mi ho,jak dítěti sny,
o velkém vítěztví mořské pany
Co láskou nad vlny zvítězila,
též hustou tmou proplouvala
Světlo na konci objevila,
bez kouzel a oříšků
Co v pohádkách pomůžou,
v životě však nic nezmůžou
Musíš hledat světlo bez kouzel,
jinak ztratíš vše co máš
Co mi pak vůbec dáš?
daně jsou to veliké
Za chvíle s tebou prožité,
jdu tmou
A už ho mám,světlo svítí,
smrt je blízko už jí cítím
Jde si pro mě já to vím,
kouzel se už nezbavím…….
Autor llucinka886, 13.03.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké, až na tu pohá(t)ku na začátku:)

09.05.2007 15:51:00 | ufarsin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí