Serotoninová princezna

Serotoninová princezna

vzpomínám dotyků na tisíc,

tvoji šíji, taky líc,

houpali jsme na prazvláštních hladinách

v záři barev se vznášeli jak ve snách,

zatímco svět kolem nás zmíral,

poté přistoupil osud,

co na nás pobaveně zíral,

 

přišel pro svou daň,

duši mou objal v kostnatou dlaň,

a mačkal - mačkal

až ze mne prýštily slzy,

modlil se ať pomine to brzy,

 

hasnu stále zas a znova,

neboť já jsem osudem

Autor Rathu V. soak, 20.04.2021
Přečteno 148x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Aramgad, Měsíčník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohladila mrazem. Velmi umně vykresleno, nechal jsem se nést, než mě prostředek básně shodil z pomyslné střechy. Paráda...

20.04.2021 19:02:45 | Měsíčník

Velmi děkuji.

27.04.2021 15:52:55 | Rathu V. soak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí