Setrvačník

Setrvačník

Hrdlem zkušenýho hysterika
pohrdám každým pórem

usuším vlasy
utopeným představám

můžeš se jim opět vysmát

budou ale u toho vypadat
sakra dobře

Vyzvracím grafity
na zeď svého nářku

potáhneš cestou
nadstandardních vytáček

zahleděná do odrazu svého stínu
co s tebou stále zůstává

stejně jako já
Autor Symbolic, 06.05.2021
Přečteno 133x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Rozmarýna, šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně zaostřené poetické oko. Líbí se mi to*

07.05.2021 15:56:15 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí