Stín

Stín

Anotace: ....

Můj stín se kolem mě pořád nachází,
neporadí, nepomůže.
Neustále se semnou prochází,
mlčí, jen to zmůže.

Jeho rady bych potřebovala,
mlčí, nijak neporadí,
kdysi bych se pro něj obětovala,
ale dnes mi vadí.

Nejraději bych ho odtrhla od sebe,
za kým chce ať si chodí.
Třeba se dostane do nebe,
a anděla mi odtamtud shodí.

Anděla už sice mám,
ale přesto mi něco schází,
to stín svůj postrádám,
nevím kde se nachází

Od sebe jsem ho odehnala,
chtěla bych to nějak vrátit,
celé noci jsem pro něj proplakala,
nechci ho takhle ztratit.
Autor Yenny, 14.03.2007
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Holis, Charibeja, somewhere
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná básnička:)

19.04.2008 13:57:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí