Duše

Duše

Anotace: ...

Dvě zlomené duše
Přitulené k sobě
Které konejší naivní víra v lepší zítřky

Jen co se rány večer zahojí
Ráno jsou znovu krvavé
Náplasti ze slibů
A kapačka s příměsí chtíče

Oni jsou strůjci své bolesti
Ještě aby ne...
Je to jejich cesta
Cesta do pekla na bílém koni
Autor Marlene0621, 12.06.2021
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí