Zúžená smyčka

Zúžená smyčka

chodíme zoufalí dokola
nejen dny, měsíce, ba roky
nevím už, neumím spočítat
všechny ty ponuré výkroky

„otevřte!“ křičíme neboze
mlátíce zátaras do krve
přestože víme že ztratíme
neboť to nebude poprvé

padáme, postupně, přes sebe
šťastni ti, kterým smrt dopřána
stojím tam samoten mysle si:
kéž bych jen nepřežil do rána
Autor Nao Kinjú, 20.06.2021
Přečteno 257x
Tipy 7
Poslední tipující: R.Chlup, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý text, na mě sic tvrdý, přesto výstižný

20.06.2021 16:43:09 | Ray Magini

Co jsou 'ponuré výkroky'?

20.06.2021 11:34:22 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí