Do lesa

Do lesa

dokud umím vidět krásu
v suchých větvích starých stromů
které v temnu vedou šepot
osob padlých z tepel domů

koupat vlastní slzy deštěm
lámat úsměv v křeči kroků
chladem noci přestat vnímat
lstivě rychlý závod roků

potom vždycky ctí mi bude
motat lano kolem krku
ať les zdobí moje tělo
visíc skvostně z kmene smrku
Autor Nao Kinjú, 24.06.2021
Přečteno 194x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí