Dušičková

Dušičková

Anotace: Neberte to doslovně...

Lásko, voníš listopadem,

i přes tu propast Tě cítím,

procházím se pustým sadem

provázena jen psím vytím.



Rudé listy tvář mi hladí,

jsou to Tvé doteky něžné,

duše s vesmírem se sladí,

než spolknou mě vločky sněžné.



Podzimní vítr je Tvůj dech,

mrholení jsou Tvé slzy,

jak Tebe laskám chladný mech,

snad zas sejdeme se brzy.



Kolem mě ze vzpomínek mříž,

já v minulé žiji době

a v dálce smutně trčí kříž,

lásko, obracíš se v hrobě.



(18.9.2010)
Autor NigarKalfa, 24.06.2021
Přečteno 195x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Frr, Nao Kinjú, Iva Husárková, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, na konci melodrama.

01.01.2024 14:10:37 | Matahaja

No, tedy. Do listopadu přes, nebo dlouho. Ale čtu a jsem obdařen*
Povedené to máš.

25.06.2021 00:20:59 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí