Ponuré veršíky

Ponuré veršíky

Samota je hmota života

Nad lahví vína snadněji se zapomíná

Nechci zhynout bídně
na okraji Vídně

Stojí žebrák na náměstí
beztak mu dá někdo pěstí

Na starých kolejích stojí sebevrah
řítí se na něj vlak českých drah

Vyčti mi prosím tě ze snáře,
co znamená když tě rozpáře
člověk bez tváře

Ani nevíš jak bych byl rád
kdyby mě zadusil ten smrad
Autor Osamělý básník, 09.08.2021
Přečteno 178x
Tipy 6
Poslední tipující: Vydima27, Psavec, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trošku radosti od kosti přeji s kočičí kamarádkou.

09.08.2021 22:36:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí