Pasivita

Pasivita

Jak opuštěná planeta toulající se vesmírem
připadá mi ta moje komůrka malinká.
Na všechny jsem se vždy díval se smírem.
Ale jsem jak noční linka, využíváš jen když musíš.
A využíváš nerad. Co se mnou je. Kdejakej neřád má mnohem
více přízně. Loknu si chladnoucího čaje. Jediná
kamarádka má je samota. A temnota. Okolo mám tolik lidí.
Všichni jsou uzavření. Pasivita, ach ta pasivita.
V té pasivitě já se zmítám.
Autor Osamělý básník, 10.08.2021
Přečteno 190x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, OpilyJohn, šerý, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořiď si čtyřnohou kočku. Bude Ti lépe trošku. Bude vděčná, i když mlsná.

11.08.2021 19:08:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí