Slaná voda s příchuti slz

Slaná voda s příchuti slz

Anotace: Jedna starší, prázdninová.

Další noc nastala, a tak na pláži sedím sám
Nad hlavou mám zářivé hvězdy
S krásnou vzpomínkou si pohrávám
A po nohách mě hladí mořské vlny
 
V ústech cítím sůl
Ne však z vody
Ale ze slz
Které mi po tváři proudí
Kolem nosu, přes koutky úst až k bradě
Odkud padají níž
A ztrácí se v moři
Odplouvají pryč
Možná k tobě blíž
A možná ještě dál, než jsem já
To už nikdo ale neví
 
Teď jsem to moře já
Neklidné
Hlavně u skal
Tříštím se o ně
Jen pár čar, které nyní říkají
“Chybíš mi”, a já jen doufám
že se na mě za to, lásko, nezlobíš
Pohled na slzy tvé
Pocit vážně nesnesitelný
Cítím se při něm tak bezbranný
Nemůžu dělat vůbec nic
 
Alespoň rozumíš pocitům mým
A já jistě vím, že cítíme to stejně
Ten stesk
Je tak příšerný
 
Ty chvíle před usnutím
Kdy myšlenky k poslušnosti nutím
Slzy na krajíčku si držím
Tělo k obejmutí
Mi tu chybí
 
“Prosím, čas urychlit!” si přeji
Autor Bunney, 29.08.2021
Přečteno 136x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lexi, šerý, Psavec, mkinka, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně síly.

29.08.2021 12:58:10 | mkinka

Moc pěkné a taky smutné čas se ale posunout nedá je lepší se něčím zabavit

29.08.2021 12:46:47 | Fil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí