Samota umělce

Samota umělce

Anotace: Katarze skrz tahy štětce

Vnitřní zrak mlží samoty oblaka,
v oku třetím slzu způsobit umí,
obklopen lidmi a samotou zároveň,
prosí, ať Slunce v duši tmu ztlumí.

Protože nevidí oko barvy teplé,
z ledu formuje obrazy světa,
šedou maluje oblohu za dne,
bez Slunce nepozná, či naděje vzkvétá.

Ví jen, že ta umírá poslední,
a zatím nepřišel její čas,
že po noci dlouhé jednou se rozední,
barev paleta odhalí se zas.
Autor Serja, 11.09.2021
Přečteno 303x
Tipy 9
Poslední tipující: Bunney, Jeněcovevzduchukrásného, Fialový metal, Frr, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc Pěkné, ST.

17.09.2021 19:27:03 | Jeněcovevzduchukrásného

smekám. Moc dobře vystiženo.

11.09.2021 18:53:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí