DiD I(m)?

DiD I(m)?

Takový slabší a kratší, tak jich sem hodím víc.

Tohle není blbej den, tohle není blbej rok.
Tohle je zkurvenej celej úplného život.
Tak co to má být, asi se ti ani nepíše lehce.
Už tu prostě nechci být, už tu prostě, nechci, být.


,, Tentokrát to bude jiný", nelži si, víš že nebude.
Podívej se na ty jizvy, uvnitř, ty už nesmažeš.
Tak proč si děláš další, každá z těch jizev, skládá mozaiku.
Prosím podívej se z dáli, uvidíš co skládá, uvidíš odraz sebe.
Možná se hnedka nepoznáš, jen se podívej, to z tebe dělá ona.
Tak proč ji necháváš?

*Blik*

Nemůžeš mi vyčítat, tohle neovlivním, dávám jí svou lásku,
ona mi ji vrací zpět, neřeším nic jinýho, beru trochu štěstí.
Dávám celý svět.




Díval se smrtí do očí a nechápal jsem vůbec nic.
Málem jsem teď umřel, tak proč pořád cítím chladný klid.
Žádnej celej život před očima, jenom světla auta předemnou.
Všude mokro, chytám smyk, v 80ce na motorce,
uprostřed zatáčky si jedu bokem, podrážku mi brousí
asfalt, řidítka mi bezmyšlenkovitě trhají ruce...
"Nezvládl řízení,,


Jenom jsem si to chtěl někam uložit, už to tak zrovna teď necítím, potřeboval jsem se prostě vypsat, bylo mi u prdele že se to nerýmuje...
Autor NPPPP, 22.09.2021
Přečteno 121x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...do Literovýho deníčku můžeš napsat vše...;-)

22.09.2021 20:46:02 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí