Tahle cesta bude dlouhá

Tahle cesta bude dlouhá

Anotace: vlastní cesta

Tahle cesta byla dlouhá,
v hrudi ostré kameny,
s každým nádechem žebra praskají,
ale tahle cesta bude dlouhá.

Vlevo pomník mrtvých citů,
byl jsem tak strašně down,
a když si uvědomím,
kolik času jsem ztratil,
pomyslím si,
damn.

Ale tahle cesta bude dlouhá,
v sobě tolik kouře,
ukážu ti bolest ve slovech,
a až se Slunce zatmí,
zevnitř sebe vyliju stínů moře.

Chodíte pouze po povrchu,
ale já letím ke hvězdám,
občas se svíjím v malé kobce,
pak se na vás usmívám tam z vrchu.

Slova na papíru, pro ně já dýchám,
jako při alergii na povrchnost,
nápady kýchám.

Autor R.Chlup, 28.09.2021
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..až na czenglishismy dobrý...;-)

28.09.2021 14:38:04 | Marten

Inspirováno trapovou hudbou, úmysl a očekávaná kontroverze. Není to něco, co budu používat dál :-) Děkuji

28.09.2021 15:02:49 | R.Chlup

...to beru...taky jsem dost hudební...;-)

28.09.2021 15:05:31 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí