*-* A tak jen vzpomínáme

*-* A tak jen vzpomínáme

Anotace: ---nezapomínáme---

~~~~~~~~~dušičky...

------------------------
Pro všechny
co jsme měli rádi
a co nás navždy opustili
...vím že neradi...
dnes svíčku zapálíme
na hrob věneček i květy
položíme
sem tam i slza padá
on ji měl rád a ona jeho
měla taky moc ráda
a my jen vzpomínáme
vzpomínáme
jak i nás měli rádi
a jak my je milovali
a teď jim po plamínku
pošleme vzpomínku.

A přejeme
ať v klidu dál jen spí
jistě dobře ví
že v srdcích i v mysli
jsou stále s námi
nezapomeneme
nebojte se...
jednou se tam někde
ty naše dušičky setkají se
to však se nikdo už nedozví.

A tak jen vzpomínáme
nezapomínáme
a léta letí.


----------------------------
~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 31.10.2021
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Psavec, Marten, mkinka, Sonador, cestadolesa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí