.

.

Jenom další lavice, plná psaných depresí.

Únik od reality, pak brečet po nocích.

Nevěděl jsem co dělat, plný zuby těch kolejí.

Nedalo se odbočit, zastavit, zpomalit, nic.

 

Tlaky na hlavu, tak začalo mi přepínat.

Řešit tolik sraček, jak jsem měl zvládat?

Dělej si co chceš, můžeš dál nadávat.

Všude kolem tolik sraček, já zapomněl plavat.

 

Zase bůčo na střeše, posílám se do hoven.

Čekám až mě někdo sebere, a ne jen "zajebem"

 

Autor NPPPP, 01.11.2021
Přečteno 132x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pan Depka je obyčejnej kurevník. Stačí na něj jen pomyslet a hned se těma sračkama probrodí až do rozkroku.. No a dokud tě pořádně nevyšuká, tak se ho nejde vůbec zbavit :DDD

01.11.2021 20:18:00 | Simonart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí