Jen zase další sbírka

Jen zase další sbírka

Psáno od nejnovější...

 

Když se okno otevřelo, strážný anděl odletěl.

To poslední co mi zbylo, na nebe jsem zanevřel.

Něco mi radí cestu, nevím jestli poslechnout.

Ale chce to ňáký směr, chci se jenom nadechnout.

Nehodlám už zase hořet, ani v proudu dále plout.

 

Když všechno začalo hořet (zas)

Už jsem neměl sílu hasit (has!)

Tak nechal jsem vše zkazit.

Proč nechal jsem se ničit?

Jak těžký je mě zničit!

 

Vlak plný lidí, stejně jsem tu sám.

Ta holka se mi líbí, ale vím že se nezeptám.

Vlastně ani nechci, pořád hojim rány z boje.

Furt se mi špatně mluví, hlavně ta fraktura srdce.

Ale každej den je lepší, zase můžu dýchat.

Úplně jsem zapomněl, je tam furt ta dýka?

 

Byl jsem v piči, nešlo zastavit, odbočit.

Asi jsem měl čekat, že budem muset vykolejit.

Takže, definitivní konec? Už jsem ani nečekal.

2 měsíce trapní, nakonec jsem rád že přišel.

 

Proč ty hodiny, jenom tikají?

Že by ukazovaly čas, tak to nehrozí.

Proč se cejtím jako ony? Stejně zbytečný.

 

Možná bych dokázal přestat,

Ale to bych si musel věřit.

Tak radši trávím noci v lihu.

Nehodlám na sobě šetřit.

Asi další slepá cesta, co jsem čekal, šel jsem poslepu.

 

No nic moc, tlačit ty texty na sílu.

Mám pocit že se vysmívám vesmíru.

Bad vibes a moods zvládnu. Mám je na míru.

 

Domeček z karet spadl, ani nemusel vítr foukat.

Nezní to dobře, ale 6 let jsem se z něj nemoh dostat.

Spousty spoust cest předemnou, tak jakou se mám vydat?

Každá má to svoje, nechci si vybrat.

Tak jdu poslepu, neměl jsem začít chlastat.

 

Bohužel, měl jsem zase pravdu,

"Jestli teďka začnu, už nepřestanu".

Zase jsem vzal tu flašku,

našel jsem zkratku k peklu.

 

Jestli jenom mánie, tak to nebude tak zlý?

Nemusíš mi říkat, už to nebude jak dřív.

Ale když teď vím, tak je mi fakt líp.

Diagnóza zněla jasně, žádný DiD, nejsem žádnej bipolár.

Zase jenom horská dráha, a stín se už žít dá!

 

No já to přiznám, měl jsi pravdu, možná uhád.

Zase hulim, chlastám, zas je ze mě primát.

Hele asi na to ser, nejsem člověk na privát.

Můžem zajít ven, jestli chceš, třeba do hospody.

Ale nějaký ty srazy, párty, kluby, nejsem na ty píčoviny.

Já jen hledám ticho, který neohlušuje tichem.

 

 

Autor NPPPP, 02.11.2021
Přečteno 114x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujalo mne:
Vlak plný lidí, stejně jsem tu sám.
Ta holka se mi líbí, ale vím že se nezeptám.

02.11.2021 21:38:38 | Ucitelskej

Je dobré se vypsat. Někdy i to pomůže se posunout dál. Hodně síly.

02.11.2021 20:37:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí