TAJEMSTVÍ POD PEŘINOU

TAJEMSTVÍ POD PEŘINOU

Anotace: ...

Připadá mi, že jsi mi tolik cizí.
Znáš ten pocit ?
Před očima mi proudí miliony vizí,
ani jedna však tobě nepatří...
Zpřetrhám náš vztah jak bavlněnou nit,
a tvé oči ty mé nikdy nespatří.
Zdá se mi, že ztrácím tě,
Nerozumím ti.
Když mi píšeš, vidím tě,
jak jsi se mnou, jako dřív.
Jenže když jsem v noci sama pod peřinou,
vzlykám do tmy :"Jdi!"
Autor -Wendy-, 17.03.2007
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí