Naděje na lepší budoucnost

Naděje na lepší budoucnost

Anotace: Moje dnešní pocity.

Den za dnem ubíhá
každou vteřinou se život krátí
nikdo si nemůže být ničím jistý,
Jen tím, že ho jednou ztratí.

Měj radost z každého dne
Někdy přes slzy nevidíš vlastně
I když nevíš, jaká karta ti padne
Usměj se a žij šťastně.

Podívej se na nebe
A nastav tvář slunci
Pak všechny stíny padnou za tebe
Nech je být, nech je odejít.

Když se díváš jen dozadu,
nemůžeš vidět to, co máš právě před sebou
Podívej se, kdo všechno jde s tebou,
kdo tě provází životem, kdo tě má rád.

Nemysli na bolesti a žal,
které v sobě máš
Ty si utváříš budoucnost,
tak se snaž.

Někdy se zadíváš na nebe,
ale slunce je schované,
Věř, že zase vyjde
a to dobré přijde.
Autor Baruvej, 24.01.2022
Přečteno 137x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Iva Husárková, Fil, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné díky

24.01.2022 13:13:49 | Fil

Děkuji moc

24.01.2022 17:07:25 | Baruvej

Pěkná a optimistická, povedla se ti .)

24.01.2022 12:13:56 | Constantine

Děkuju za milý komentář.

24.01.2022 17:08:29 | Baruvej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí