Tvá noční můra

Tvá noční můra

Anotace: Jako malá noční můra bloudím,....

Jako malá noční můra bloudím,
kde láska mě začíná vítat.
Budím tě ze spaní
a dusím tě svou křehkostí.

Bráníš se mé svornosti.
Jsem tvým němým vrahem,
co chce tě jen pro sebe.
Vyhraješ nebo prohraješ?
Autor K.lara, 18.03.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí